fbpx
Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Enter your keyword

Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος Πανίτσα

Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος Πανίτσα

Εκπαιδευτικη επισκεψη στις εγκαταστασεις επεξεργασιας κρεατος Πανιτσα

ΙΙΕΚ EUROTEAM

Επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα, πραγματοποίησαν σπουδαστές από τα τμήματα Μαγειρικής του ΙΕΚ EUROTEAM, στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος «Πανίτσα» στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Χαράλαμπος Πανίτσας, έδειξε βασικές κοπές κρεάτων, σε χοιρινό, μοσχάρι και αρνί και παρουσίασε ειδικά premium τεμάχια όπως rib eye, picanha, tomahawk και πολλά άλλα. Στη συνέχεια οι σπουδαστές, υπό την καθοδήγηση του executive chef Πέτρου Τσάμη, προχώρησαν σε γευσιγνωσία, μαγειρεύοντας τα με μοναδικό τρόπο.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες κ. Ανδρέα και Χαράλαμπο Πανίτσα για τη φιλοξενία και την εξαιρετική παρουσίαση.

 

 

Call Now Button